O nama2019-04-11T08:55:42+01:00
Radio

Najmlađi na skali

Radio Klik FM je najmlađa radio stanica u Kuli. Sa emitovanjem programa počeli smo u martu 2014. godine, donevši preko potrebno osveženje na FM talase iznad srednje Bačke. Svojim signalom pokrivamo područje u kome živi oko 100000 stanovnika. Naša glavna ciljna grupa su slušaoci između 25 i 40 godina starosti, a programske sadržaje kreira i uređuje tim mladih profesionalaca, sa ciljem da apsolutni prioritet dobiju informacije i sadržaji od značaja za stanovnike Kule, Vrbasa, Crvenke i okoline.

Radio za 21. vek

U 21. veku, slušaoci zahtevaju i zaslužuju radio pripremljen prema najnovijim standardima radio industrije, i maksimalno prilagođen njihovim potrebama. To je podrazumevalo da prvo analiziramo želje i potrebe auditorijuma. Analize su pokazale da slušaoci žele…

  • Radio sa odličnom muzikom; zbog toga izbor muzike zauzima posebno mesto na našoj listi prioriteta. U program idu samo pažljivo odabrani hitovi koje svi volimo. Oko 70% dolazi iz internacionalne, ostatak iz domaće i produkcije susednih država;
  • Radio sa kvalitetnim zvukom; digitalizacija još uvek nije stigla na FM područje, ali dajemo sve od sebe da zvučimo kao da već jeste. Slušaoci kažu da smo u tome uspeli, i da se naše insistiranje na savršenom kvalitetu zvuka i programa osetno razlikuje od onoga što nude ostale radio stanice na skali.
  • Radio koji informiše, ali ne zatrpava informacijama; kroz vesti i redovne rubrike o meteorološkim uslovima, slušaocima isporučujemo sve bitne informacije koje bi mogle da utiču na njihove živote.

Društveno odgovoran radio

Jedan od naših prioritetnih ciljeva je realizacija programskih akcija koje će promovisati privredne, kulturno-istorijske i turističke potencijale Kule i srednjeg Bačke. Smatramo da nas dozvola države za korišćenje frekvencije (kao prirodnog resursa od opšteg dobra) obavezuje na odgovorno ponašanje prema zajednici, pa ćemo uvek kada nam okolnosti to dozvole, samoinicijativno pokretati kampanje koje promovišu društveno odgovorno ponašanje. Za početak, promovisaćemo privatno preduzetništvo, kroz besplatno oglašavanje svih novoosnovanih porodičnih firmi na području Kule i Vrbasa onda kada im je to najpotrebnije – u prva dva meseca njihovog poslovanja.

U skladu sa programskom orijentacijom, u našem programu će uvek biti mesta za promociju pozitivnih primera, i sigurni smo da će to doprineti razvoju zajednice kojoj pripadamo.