Klik FM Hitovi koje svi volimo...

O nama

Kada nam je Republička radiodifuzna agencija dodelila dozvolu za emitovanje programa, sproveli smo mini istraživanje i pitali stanovnike kulske opštine kakvu radio stanicu bi želeli da slušaju. Na osnovu njihovog mišljenja, definisali smo okvire u kojima ćemo se kretati, da ih naš program ne bi razočarao ni u jednom trenutku.

Kuljani su se nedvosmisleno izjasnili da žele radio koji će emitovati samo hitove... i - to smo im i ponudili: pažljivo odabrane hitove koje svi volimo. Hitove osamdesetih i devedesetih, hitove novog milenijuma. Na odabranoj muzici, baziran je naš kompletan program.

Slušaoci u Kuli su želeli da dobiju radio koji ih ne zatrpava dosadnom pričom. Zato smo odlučili da u etar propuštamo samo teme koje su relevantne za život naših slušalaca. Poštujemo njihov ritam, njihove obaveze, njihove emocije, trudimo se da pridobijemo poverenje i naklonost svakog od njih, i pre nego što bilo šta emitujemo u etar, analiziramo da li i koliko to zanima naše slušaoce.

Insistiramo na kvalitetu, čak i ako to znači da je neophodno da u pripremu programskih sadržaja uložimo mnogo više rada i vremena nego što se to očekuje od jedne lokalne radio stanice.

Što se profila tiče, naša primarna ciljna grupa su slušaoci između 25 i 40 godina.

Na području opštine Kula se čujemo na 91,70 megaherca. Zahvaljujući ravničarskom predelu, signal naše stanice može da se čuje i u okolnim opštinama, ali kvalitet će direktno zavisiti od mesta na kome želite da nas slušate. Ukoliko niste zadovoljni prijemom, nudimo vam kvalitetan i svuda dostupan streaming na slusaj.klik917.net.